Crònica del cap de setmana

Molt bon dia runners!!!!! Com ja és habitual en temporada de curses cada setmana fem un repàs dels resultats dels nostres corredors en les diferents curses i modalitats on participen ,així que aquesta no podia ser menys aquí us deixo “LA Crònica Del Cap De Setmana”.
Diumenge és celebrava la segona proba puntuable dins del circuit de curses de muntanya de les terres de l’Ebre i era l’hora de la gent del Pinell De Brai i la seva Cursa dels biberons!!!
Va ser un dia on el temps no va estar del costat dels corredors, ja que va ploure,va fer vent i fins i tot va caure una mica de calamarsa però això no va aturar als valents i valentes que van sortir a completar els 21,5 kms i 1312+ del circuit.

Entre tots aquests valents i valentes teníem als nostres corredors comJuan José Oliva Simó que ja de sortida es va posicionar amb el grup capdavanter i ja no el va deixar fins a creuar la línia d’arribada amb una molt bona 8a posició de la general i 2n vetera.

També teníem a Pelli Christian Pellicer que va sortir amb moltes ganes i sabates noves jejejejejejejej però unes molèsties al maluc el van fer abandonar al km 6 ,però Pelli és un corredor fet d’una altra pasta hi ha amb una mica de recuparacio, amb dos dies el tornarem a tindre foten guerra per aquestes muntanyes.

Aquesta cursa va ser especial per a la nostra fèmina Marta PA, ja que es tornava a penjar un dorsal després d’estar parada una temporada per una lesió. I va tornar per la porta gran, ja que Marta va aconseguir un molt bona 3a posició de la general femenina!!!!! Ja tornen a tenir a Marta aquí!!!!!!

Un cap de setmana mes moltes felicitats equipo!!!!!!!!!!!
#ultra_runnersesports #ultra_runnersteam #lluitantperfercami#soniavilanovafisio #profisio Marta PA Juan José Oliva Simó Pelli Christian Pellicer #teamflowersbyrf