Crònica del cap de setmana

Molt bon dia runners!! Ja tornem a començar una nova temporada de curses tant d’asfalt com de muntanya i els nostres corredors ja comencen a escalfar motors per a la nova i dura temporada que els espera!!! Diumenge ja van ccomençar, ja que tenim representants per diferents curses de la nostra geografia.
Andrea, Joan , Jaume, i dues de les noves incorporacions a l’equip d’asfalt d’aquesta temporada com són Álvaro i Jordi van estar presents als 10k de la marató de Tarragona.
Als nostres corredors els esperava un circuit dur, ja que el temps no acompanyava i també dur per alguna pendent que els feia suar tot i el fred jejejejejje.

Jaume Colomines va completar el 10k del circuit amb un temps de 36.34 seguit de Jordi Vallespi amb un temps de 41:02. Joan Paga i Álvaro acero van completar els 10k amb un temps de 41:45 i 42:10 respectivament.
Pel que fa a Andrea va completar el circuit amb un temps de 42.39.

D’altra banda també teníem a Martí i Sandra a la cursa de Sant Antoni de Barcelona. Cursa de 10k on Martí va creuar la línia d’arribada amb un temps de 35:40 i Sandra la va creuar amb un temps de 57:23.

Pel que fa als nostres corredors de Trail, Christian Pelli i la nova incorporació Juan Jose Oliva van estar presents a la primera cursa del Circuit de curses de muntanya de les terres de l’Ebre.
La primera vas ser la cursa del Pastisset de Benifallet. Cursa de 29 km i 1686 m de desnivell+. Als corredors els esperava un circuit dur i tècnic i si més sumem que el temps no els va acompanyar el resultat va ser una cursa molt dura!!!

Juanjo que aquesta cursa li va servir d’entrenament per veure com estar físicament i de preparació per a la Spain Ultracap, tot i que com hem dit el terreny no estava per tirar coets va fer una gran 18 posició de la general i 3e veterà.

Pel que fa a Pelli aquesta temporada combinarà la seva participació al circuit de curses de muntanya i al circuit de canicros de les terres de l’Ebre, va sortir a gaudir del circuit, ja que és un corredor que és troba còmode quan el terreny està difícil( és una mica cabreta jejejej) i tot i ser la primera va creuar la línia de meta amb una molta bona 23a posició de la general.

MOLTES FELICITATS A TOTS !!!
#ultra_runnersesports #ultra_runnersteam #montbike #profisio#soniavilanovafisio #lluitantperfercami Jaume Colomines Cuadrad Susana Redo Viudez Martí Viudez Tomàs Alvaro Acero Vendrell Jordi VallespíAndrea Drago Canes Sandra Aliau Joan Neu Pelli Christian Pellicer Juan José Oliva Simó Carlos Redó Mi Kel Juanma Martinez Simon Gerard Monteverde Grau Jesus Princep Rafa Flores Andreu