Crònica del cap de setmana

Diumenge passat es va disputa la cursa benefica dels crema torrons a Miami platja. Susana Redo Viudez integrant del Ultra-runners Team i Sita Batalla Dominguez membre del equip de la Unió Atlètica Montsià van estar presents aquesta cursa. Va ser una cursa on el vent va ser el protagonista, pero tot i aixo va ser una cursa amb molts atletes inscrits tant a la 5k com a la 10k.
Susana Redo Viudez i Sita Batalla Dominguez
van fer els 10k. Sita Batalla Dominguez que venia de estar uns dies parada va sortir a fer la seva cursa hi ha gaudir de cada un dels 10k del circuit ,creuant la linia d’arribada amb una molt bona 4ª posició de la general i primera veterana.
Susana Redo Viudez per la seva banda va es va emprendre la cursa com un entrenament mes per al que sera el seu gran objectiu d’aquesta temporada la Zurich Marató de Barcelona!!!! Pero en aquesta cursa es va poder veure que tot l’esforç i sacrific que esta fent esta donant els seus fruits ja que va aconseguir la seva mmp en els 10k baixant dels 50min aturant el crono amb un tempos de 49,36!!!!
Moltes felicitats runners!!!!!
#ultra_runnersteam #ultra_runnersesports #soniavilanovafisio #profisio